Curlsys

Curlsys

Deze kniptechniek is ontwikkeld door de Schot Brian McLean die met zijn vrouw Waltraud, in Salzburg woont. Bij een gewone knipbeurt pakt de kapper een bundeltje haar en knipt dit vervolgens recht af of knipt het in. Bij de Curlsys-methode pakken we een bundeltje haar, wat al van nature bij elkaar hoort, en knippen dit met een speciale schaar in een curve. Het haar wordt zowel met de linker als de rechterhand geknipt en we gebruiken verschillende scharen in verschillende lengtes zodat we voor iedere krul de juiste techniek kunnen kiezen.

De Techniek

De techniek ontworpen door Brian McLean bestaat uit bundels haar die van nature bij elkaar zitten apart in te knippen, daardoor krijgt het haar de ruimte om op een natuurlijke wijze op te krullen. Door al deze losse bundels krijgt het haar meer volume en is er nauwelijks nog pluis. En niet te vergeten, u bent weer happy met uw krulhaar.

 

Door de 36 verschillende manieren die onder de Curlsys techniek vallen kunnen we voor elke klant  het gewenste kruleffect realiseren. Bij deze techniek moet er minimaal twee centimeter haar af, ook krult het haar nog minimaal twee centimeter op.

 

Doordat deze manier van knippen veel techniek en tijd vereist vragen we u om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u graag volgens het Curlsys geknipt wilt worden.

 

 

 

Voordelen Curlsys techniek

  • Natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet
  • Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer te voorschijn
  • Futloze permanenten worden weer vitaal
  • Uw haar krijgt twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume

 

Maak een afspraak
Curlsys1
Curlsys5
Curlsys6

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren