Devacut

De Devacut is een kniptechniek voor krullend haar die we onlangs hebben geleerd in New York. U dient alvorens u op uw afspraak voor een Devacut in onze salon, uw haar een dag van te voren te wassen en stylen zoals gewend zodat wij uw normale krulpatroon kunnen zien.

Het verschil tussen Devacut en Curlsys ?

Na vele jaren het Curlsys systeem met plezier toe te passen op onze klanten, even helemaal iets nieuws om ons nog meer in de verschillende krultechnieken te kunnen specialiseren.

 

Na een paar dagen intensieve training mogen wij ons Devacut specialist noemen. Wij zijn helemaal enthousiast zeker voor mensen met krultype: krul tot fijne krul/kroezend is het een geweldig mooie techniek.

 

Wat anders is als bijvoorbeeld bij de Curlsys techniek is dat het haar droog geknipt wordt. U komt dus met gewassen haar binnen ( en zo min mogelijk producten ) en draagt ze zoals u ze dagelijks draagt, dan gaan we het haar knippen plukje voor plukje met als doel om u haar meer vorm en een natuurlijke look te geven. Daarna wordt het haar gewassen met de exclusieve producten van Deheb ( curly girl proof ) en naar wens verzorgt met de vitaminebehandeling van Deheb.

 

 

 

Kenmerken Devacut

  • Voor krullend en kroeshaar
  • Het haar wordt droog geknipt
  • De krullentechniek uit Amerika

 

Maak een afspraak

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren