Haarverlenging HairTalk tape extensions

Tape extensions zijn smalle strookjes haar, met aan de bovenzijde een plakgedeelte.  Om de tape extensions te bevestigen in het haar worden er 2 tape extensions met het plakgedeelte tegen aan geplakt. Hier zit dan een heel dun laagje van u eigen haar tussen.

Tape extensions

Er komt geen warmte aan te pas om deze extensions te bevestigen. HairTalk is een veilige en haarvriendelijke manier om u haar een volume en/of verlenging te geven. De tape extensions worden verwijderd dmv een spray. De tape extensions kunnen gemiddeld 3 tot 4 keer hergebruikt worden. De tape extensions kunnen na het verwijderen direct weer worden herplaatst. Afhankelijk van hoe snel uw haar groeit, worden de tape extensions na 8 tot 10 weken herplaatst.

Een pak tape extensions bevat 12 tapes per pak, dit worden dus 6 banen in je haar. Afhankelijk van de lengte van je haar en de dikte heb je voor volume 1 tot 3 pakken tape extensions nodig en voor een haarverlenging 4 tot 6 pakken. HairTalk heeft een uitgebreid assortiment aan kleuren. Het is ook mogelijk om tapes te laten plaatsen waarbij de aanzet donkerder is. Het kleuren van HairTalk extensions is mogelijk, maar geheel op eigen risico.

Het beste resultaat

  • Volumebehandeling: 1 tot 2 pakken
  • Haarverlenging dun haar: 3 tot 4 pakken
  • Haarverlenging dik haar: 4 tot 5 pakken
Bekijk de tarieven

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren