Haarverlening Indian Gold

De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. De haren worden speciaal geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haren, triple-A, zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van de hairextensions.

De kleuring

De haren worden op natuurlijke wijze ontkleurd, door een eigen gepatenteerd systeem, waarbij geen schadelijke en/of chemische stoffen worden gebruikt. Voor de blonde haren geldt dat deze, in een proces van 3 weken, op zeer zorgvuldige en milde wijze worden ontdaan van hun natuurlijke donkere kleur. Hierdoor behouden ook de blonde kleuren hun kracht en vitaliteit zonder dat de buitenste schubbenlaag en de cortex van het haar zullen beschadigen. U kunt dit  terug zien aan de mooie volle blonde kleuren die niet grijs of grauw uit zullen slaan.

 

Het omvormen

Ook het omvormen van het haar gebeurt op zeer meer milde wijze, zonder enige toevoeging van schadelijke en/of chemische stoffen. Het Indiase haar heeft van nature een mooie volle slag in de punten net als onze Body wavy textuur. Om het haar meer te krullen, of juist gladder te maken, gebruiken ze een eigen hete stoom methode. Deze methode zorgt ervoor dat de haren veilig zonder permanentvloeistof in een andere textuur worden gebracht zonder de schubbenlaag en de cortex te beschadigen.

 

Remy gesorteerd

De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten. Zoals eerder vermeld selecteert het fabriek de haren zelf. Er wordt voor de verwerking dan ook uitsluitend rauw haar ingekocht dat nog origineel gebundeld is als reeds afgeknipte paardenstaart. Zo weet het fabriek zeker dat het haren nog Remy gesorteerd is en niet zijn gemengd zijn met andere losse haren waarvan de schubbenlaag misschien de verkeerde kant op ligt.

 

Double drawn gesorteerd

Naast Remy is het haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor het niet gaat pieken en/of springen.

 

Pre-bonded hairextensions

De Pre-bonded hairextensions zijn voorzien van een stevige bonding van hoge kwaliteit keratine. Deze keratine bestaat uit dezelfde bouwstof waarvan ook het eigen is opgebouwd. Hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar en zal deze goed kunnen hechten. De bondings worden bevestigd met een tang welke aan beide zijde warm wordt op 180 graden. Na het plaatsen van de hairextensions mag het haar gelijk gewassen en desgewenst geverfd worden.

 

I-Tip microring extensions

De I-Tip microring hairextensions zijn losse strengen haar met aan de punt een miniscule opgerolde I-vormige tip. Deze hairextensions zijn te bevestigen dmv losse microringen en kunnen meerdere malen worden hergebruikt.

 

Machine hair weft

De hairweft van Indian Gold is machinaal gemaakt. De machine hairweft is herbruikbaar en ideaal voor een snelle haar toevoeging. De hairwefts zijn op verschillende manieren in het haar te bevestigen onder andere dmv: microrings, clips (clip-in extensions), keratine boundings en naaien.

Bekijk de tarieven