Hairextensions

Regelmatig krijg ik de vraag wat nou het verschil is tussen de merken extensions. Er zijn er immers zoveel! Zelf heb ik alle bekende merken gedragen. Even op een rij welke merken ik zet en wat de verschillen zijn. Mijn eigen merk extensions en Indian gold. Het eigen merk is mooi van kwaliteit en komt uit India het is AAA-kwaliteit Indian remy-haar en alles is double-drawn zodat je mooie volle punten krijgt! Wat is double drawn en Remy? Zoals je ziet, is single drawn niet mooi vol in de punten en producten die single drawn zijn, zijn dan ook vaak 50% goedkoper!

Remy gesorteerd

De haren van de extensions en andere producten zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten. Zoals eerder vermeld selecteert onze fabriek de haren zelf. Er wordt voor de verwerking dan ook uitsluitend rauw haar ingekocht dat nog origineel gebundeld is als reeds afgeknipte paardenstaart. Zo weet onze fabriek zeker dat het haren nog Remy gesorteerd is en niet zijn gemengd zijn met andere losse haren waarvan de schubbenlaag misschien de verkeerde kant op ligt.

 

Double drawn gesorteerd

Naast Remy is ons haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor het niet gaat pieken en/of springen. De punten van onze haren zijn in de onderste 4cm zorgvuldig door onze fabriek reeds voor u voorgesneden, dit heeft als voordeel dat u bij het plaatsen van het haar direct een mooi resultaat heeft en nauwelijks hoeft te knippen en/of snijden indien u dit niet wenst.

Mijn eigen merk extensions en Indian Gold komen uit India. Indian Gold heeft de keuze uit waxextensions en microring extensions, welke door middel van een klein ringetje worden bevestigd ipv een waxje. Hierdoor zijn microring extensions opnieuw te gebruiken.Indian Gold heeft 5 verschillende structuren, stijl, slight wavy, body wavy, curly en tight curly. Mijn eigen merk is verkrijgbaar in 4 verschillende structuren, stijl, natuurlijke slag, slag en krul.

Mijn eigen merk is verkrijgbaar in 1 lengte dat is 55 cm. De extensions van Indian gold zijn verkrijgbaar in 3 lengtes 30 cm, 40 cm en 50 cm.

Weavehaar is verkrijgbaar in 2 merken, Indian gold en Naturel hair company. Een weave wordt door middel van kleine platte vlechtjes met een klein beetje nephaar (voor versteviging) aan de hoofdhuid vast genaaid. Weavehaar kan 9 maanden tot 1 jaar opnieuw gebruikt worden, maar dient elke 6 tot 8 weken omhoog geplaatst worden. De wefts van indian gold zijn alleen in 50 cm te verkrijgen.

Indian gold hairwefts zijn alleen verkrijgbaar in stijl, slag en bodywave , in de lengte 50 cm.

 

Indian gold

Hoeveel heb je nodig:

(1 weave is gelijk aan 25 extensions) Voor volume: 1 a 2 weaves Voor volume en verlenging: 3 a 4 weaves Voor meer volume en verlenging: 5 weaves Er kunnen 1 tot 2 weaves van Indian gold op 1 vlechtje .

Natural hair company: Een volle bos glanzend haar, weelderige lange lokken, extra volume;een boost voor je zelf vertrouwen, dat is de droom van menig vrouw! Het is mogelijk binnen een uur met Natural Hair.

 

 

Hoeveel extensions heb ik nodig?

Veel mensen denken dat hoe fijner je eigen haar is hoe meer extensions je nodig hebt. Dit is echter niet waar. Je moet de waxjes van de extensions immers ook kunnen verbergen in je eigen haar. Vaak is het juist andersom: mensen die dik haar hebben hebben meer extensions nodig om de overgang van kort naar lang te verbergen.

Een volumebehandeling begint vanaf 50 extensions.

Verlenging en aantal extensions.

  • Vrouwen met fijn haar hebben voor een verlenging ongeveer 75 extensions nodig.
  • Vrouwen met normaal haar hebben voor een verlenging 100-125 extensions nodig.
  • Vrouwen met dik haar hebben voor een verlenging 125-150 extensions nodig.
  • Vrouwen met extreem dik haar hebben voor een verlenging 175 extensions nodig.

Een vrijblijvend consult is geheel gratis en mogelijk in onze salon.

De bovenlaag van je eigen haar dient minimaal 12 cm lang te zijn voor een mooi eindresultaat. Je moet namelijk wel de waxjes en weaves goed kunnen verbergen! Als de haren in de nek korter zijn is dit geen probleem.