Keratine

Jean Paul Myne keratine

Wat is een keratine?

Veel vrouwen zijn dagelijks bezig met het stylen van hun haar. Pluizig of krullend haar wordt stijl door het gebruik van een stijltang, maar raakt ook beschadigd en droog. Een groot assortiment aan professionele haarproducten zijn vervolgens nodig om het haar gezond, glanzend en mooi te houden. Veel van deze producten zijn echter op lange termijn niet bevorderlijk voor de kwaliteit van het haar.

Wij hebben 3 verschillende behandelingen:

1. keratin plus gold

Ideaal gladmakend behandeling voor sterk, krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar.

Voordelen:

De keratin plus gold-behandeling was een van de eerste behandelingen die zorgde voor een veilige en gezonde behandeling voor kappers en klanten bij het ontkrullen van haar en is vandaag de dag nog steeds de onbetwiste leider. Het herstelt de glans vermindert het volume en maakt het haar permanent stijl. De behandeling garandeert prachtig stijl haar en permanente houdbaarheid bij gebruik van de juiste producten. Tussen de 6/8 maanden is het slechts noodzakelijk de uitgroei bij te werken.

 

2. keratin plus infinity treatment

Stijl haar tot 7 maanden met de keratin plus infinity

Voordelen:

Keratin behandeling die het haar verzacht, disciplineert en herstelt. Dankzij de Oxilamine-technologie, word het haar sterker, gezonder, glanzender en maakt het haar glad. Herstelt effectief de haarstructuur, terwijl een intens glad en gecontroleerd resultaat word garandeert, afhankelijk van de wensen van de klant. De spray applicatie maakt het aanbrengen snel en gemakkelijk en zorgt voor maximaal comfort voor de klant en kapper.

 

3. Keratin plus infinity ice treatment

Stijl haar tot 7 maanden met de keratin plus infinity ice met violet toevoeging om verkleuring tegen te gaan. Zeer geschikt voor blond, geblondeerd en wit haar.

Voordelen:

Keratine behandeling die lichtblond haar, geblondeerd of wit haar, stijler en pluisvrij maakt. De Oxilamine-technologie maakt het haar sterker, gezonder en glanzender. Uniek is een kostbaar anti-geel pigment waarmee je blond haar kunt behandelen en voorkomt dat het haar geel wordt. De spray applicatie maakt en snel en gemakkelijk zorgt voor maximaal comfort voor de klant en de kapper.

 

 

Thuisverzorging:

Gebruik ten alle tijden de aanbevolen producten om het resultaat te behouden. Vraag ons om advies wat het beste past bij jouw haar.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren